logo
Keramičke pločice, salon keramike, sanitarije, kupaonski namještaj građevinski materijal - fasade, hidro i termoizolacije, opeka, crijep instalacije centralnog grijanja i vode

Keramičke pločice, dekori i bordure

kreativne kombinacije - doživljaj za Vaša osjetila

Bilo da gradite ili renovirate, budite kreativni u osmišljavanju svog doma. Prilagodljive u gradnji, nudeći mnoštvo najfinijih nijansi boja, formata i inovativnih površina, pločice, bordure i dekoracije čine osnovu oblikovanja vaše kuhinje ili kupaonice.

Svijet pločica, salon keramike Frida Mijić, u ponudi ima kolekcije pločica za sve namjene poznatih talijanskih i španjolskih proizvođača sa svojim standardnim, serijskim linijama, kao i ekskluzivnim asortimanom.

Gres-plocice

Tu su pločice za unutarnju i vanjsku uporabu, za oblaganje zidova i podova, bazena, sanitarnih prostorija, stubišta, balkona i terasa, kuhinja, blagovaonica, a za ljubitelje talijanskog stila života, i dnevnog boravka.

Odabir može ovisiti o želji za ekonomskom isplativošću, praktičnim rješenjima, odnosno željom za lakim održavanjem površina, sigurnošću, odnosno protuklizajućim efektom, što je osobito važno pri oblaganju vanjskih površina i bazena, ili, pak, estetskim kriterijima.

Salon keramike Frida Mijić u ponudi ima keramičke i porculanske pločice koje ispunjavaju sve kriterije i sofisticirane prohtjeve klijenata, nudeći i mnogo, mnogo više, jer mogućnosti kombinacija pločica, bordura i dekora iz trendovskih, modernih ili bezvremenskih klasičnih i elegantnih modela su neograničene.

Odaberite pločice koje će podcrtati Vaš životni stil i neka budu individualne kao što je individualan i Vaš osobni ukus.

Salon keramike Frida Mijić nudi pločice različitih stilskih usmjerenja počev od neprolaznog, klasičnog stila koji prostoru daje romantičan i rafiniran touch, preko glamour stila koji odiše dizajnom i dekorativnošću, do minimalističkog stila za dom jasnih i ravnih linija i ploha, te prirodnog looka za ljubitelje prirode, boja i simbola različitih kultura.

Pomno biranim i kvalitetnim pločicama podiže se elegancija čitavog doma, kao i svih javnih prostora i trgovina.

Podne-plocice

Dizajnu okrenuti arhitekti pločice ne koriste samo za kupaonicu, već za površine čitavog stana, poigravajući se trendovima, bojama, formatima i materijalima, postižući na taj način harmoničan kontrast koji svakom domu daje svježinu i dobru atmosferu. Slijedite ih, jer izbor pločica, bordura i dekora različitih stilskih smjerova za pod i zid, stan i kuću, terasu i balkon, zaista je velik i daje neograničene mogućnosti kombinacija i rješenja.

Keramičke pločice - proizvođači i cijene

Odlučite se za jedan od slijedećih svjetski poznatih talijanskih i španjolskih brandova- Imola ceramica, Idea ceramica, ABK, Supergres, La Platera, Guibosa, Eco Ceramica i Cristacer sa svojim luksuznim i ekskluzivnim kolekcijama ili standardnim, odmah dostupnim programom.