logo
Keramičke pločice, salon keramike, sanitarije, kupaonski namještaj građevinski materijal - fasade, hidro i termoizolacije, opeka, crijep instalacije centralnog grijanja i vode

Slavine

Paffoni slavine za svačiji ukus

U ponudi imamo slavine za kuhinje i kupaonice, odnosno jednoručne i dvoručne slavine za umivaonike, bidee, kade i tuš kade, te sudopere.

Ponuda obuhvaća slavine marke Paffoni sa svojim standardnim, serijskim linijama, kao i ekskluzivni asortiman dizajnerskih rješenja koja predstavljaju uspješnu simbiozuu trendova i pouzdanih tehničkih rješenja, jer slavine trebaju zadovoljavati s aspekta dizajna, funkcionalnosti, sigurnosti i, po želji pojedinih kupaca, biti štedljive u potrošnji vode.

Pri odabiru slavina za Vaš dom, nit vodilja treba biti stilska ugođenost s ostatkom prostora, stoga salon keramike Frida Mijić nudi slavine svih stilskih orijentacija. Za ljubitelje klasičnog stila tu su slavine neprolaznog dizajna i pouzdane funkcionalnosti, koje će se uklopiti kako u moderne, tako i u elegantne ambijente, dok za neobične, trendovske kupaonice i kuhinje nudimo nekonvencionalne, dinamične slavine, čistog i profinjenog dizajna.

1
2
Prikaži sve
Kategorije:
1
2
Prikaži sve