logo
Keramičke pločice, salon keramike, sanitarije, kupaonski namještaj građevinski materijal - fasade, hidro i termoizolacije, opeka, crijep instalacije centralnog grijanja i vode

Kade, tuš kade, tuš kabine i masažni sistemi

za vaš dobar osjećaj

Statistike pokazuju da čovjek prosječno u životu proboravi dvije godine u kupaonici, stoga nije nebitno i tom prostoru posvetiti osobitu pažnju u opremanju, stvarajući ugodan ambijent, kojem ćete se uvijek rado vraćati bježeći od svakodnevice i stresa.

Kade i tuš kade iz salona keramike Frida Mijić pripomoći će da Vaša kupaonica postane Vaše omiljeno mjesto opuštanja i relaksacije, a wellnes program, pored velikog izbora parnih kupelji, otmjenih kada i masažnih sistema, poput onih marke Jacuzzi, ponuditi će ekstra porciju luksuza.

 

Nudimo kade, tuš kade i tuš kabine prilagođene različitim željama i potrebama kupaca visoke kvalitete materijala i dizajnerskih rješenja, slijedeći misao da kade i tuš kade trebaju biti praktične, lagane za održavanje, dugotrajne u svom postojanju, te, ne manje važno, ergonomske i funkcionalne, jer u svakodnevnoj uporabi funkcionalnost ima odlučujuću ulogu. Stoga u ponudi imamo kutne, pravokutne, četverokutne ovalne, oblika tijela i kade za male prostore, te hidromasažne kade i hidromasažne tuš kabine marke Aquaestil u različitim izvedbama dimenzija i mogućnostima montaže.

 

Paravani za kadu Aquaestil nude fleksibilnost i komociju pri tuširanju u kadi. Nudimo niz praktičnih i lijepih modela koji su zahvaljujući tehničkim finesama u kreiranju i izvedbi lake za održavanje.