logo
Keramičke pločice, salon keramike, sanitarije, kupaonski namještaj građevinski materijal - fasade, hidro i termoizolacije, opeka, crijep instalacije centralnog grijanja i vode

SCHIEDEL ICS

SCHIEDEL ICS
SCHIEDEL ICS

Schiedel ICS je visokokvalitetan duplo-stijeni sistem dimnjaka cjelovito toplinski izoliran, koji povezuje dizajn i tehniku u jednom. Namijenjen je za odvod dimnih plinova trošila na plinsko, tekuće ili kruto gorivo – za tekuće i plinsko gorivo u podtlačnom i nadtlačnom radu, za kruta goriva u podtlačnom radu s otvorenom komorom za sagorijevanje.

Posebice je pogodan za ložišta srednje i veće snage, a u proizvodnom programu Schiedel ICS možete birati između 16 tipova promjera unutarnje cijevi od 80 do 700 mm.

ICS unutarnja cijev od nehrđajućeg čelika izrađena je od čelika oznake 1.4404, dok je vanjski plašt proizveden od čelika visokog sjaja oznake 1.4301, koji ujedno odlično podnosi statička opterećenja. Međuprostor između dvije cijevi ispunjen je specijalnom tervol izolacijom debljine 25 mm (prema potrebi, toplinska izolacija isporučuje se i u debljini 50 mm.)

« | Povratak