logo
Keramičke pločice, salon keramike, sanitarije, kupaonski namještaj građevinski materijal - fasade, hidro i termoizolacije, opeka, crijep instalacije centralnog grijanja i vode
Keramičke pločice najkvalitetnijih talijanskih i španjolskih proizvođača keramike, sanitarije i sve ostalo potrebno za opremanje kupaonica, kuhinja i drugih interijera i eksterijera.
salon-keramike01 Salon keramike

Uz pregršt ideja i savjeta ponuditi kompetentno i kreativno rješenje, koncept je kojeg se mi u salonu keramike i sanitarija Frida Mijić pridržavamo danas i u budućnosti, jer samo tako možemo i dalje imati dobre ideje za Vas i Vaš dom. Uz savjete stručnog i ljubaznog osoblja nudi široku paletu keramičkih pločica, bordura i dekora različitih stilskih usmjerenja poznatih svjetskih proizvođača keramike.

Saznaj više
fasada_jubizol_faza_izvedbe_image Fasade

JUBIZOL fasadni toplinsko izolacijski sustav ispunjava zahtjeve za dovoljnom i učinkovitom toplinskom izolacijom i pruža odlične životne uvjete. Kroz sve naše proizvode iskazujemo visoku ekološku orijentaciju. Ugradnjom toplinsko izolacijskog sustava JUBIZOL i dovoljnom debljinom izolacijskog materijala, potrošnju energije za grijanje smanjit ćemo do 40%.

Saznaj više
cement-vapno-crijep Građevinski materijal

U prodajnom asortimanu građevinskog materijala Frida Mijić nudi kompletan građevinski materijal za izgradnju i adaptaciju kuća, stanova, stanogradnju i sve što se tiče gradnje.

Saznaj više

Keramičke pločice i sanitarije u salonu keramike Frida Mijić d.o.o.

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u prodaji građevinskog materijala, keramičkih pločica, sanitarija i materijala za vodoinstalacije, elektroinstalacije i instalacije centralnog grijanja.

 U ponudi imamo sve za gradnju od renomiranih svjetskih i hrvatskih proizvođača.