Početna | O nama | Kontakt | Uvjeti prodaje

: Salon keramike >> Kade, tuš kade, tuš kabine i masažni sistemi

Kade, tuš kade, tuš kabine i masažni sistemi

za vaš dobar osjećaj

Statistike pokazuju da čovjek prosječno u životu proboravi dvije godine u kupaonici, stoga nije nebitno i tom prostoru posvetiti osobitu pažnju u opremanju, stvarajući ugodan ambijent, kojem ćete se uvijek rado vraćati bježeći od svakodnevice i stresa.

Kade i tuš kade iz salona keramike Frida Mijić pripomoći će da Vaša kupaonica postane Vaše omiljeno mjesto opuštanja i relaksacije, a wellnes program, pored velikog izbora parnih kupelji, otmjenih kada i masažnih sistema, poput onih marke Jacuzzi, ponuditi će ekstra porciju luksuza.

salon-keramike09-hTuš kade u izložbenom salonu Frida Mijić salon-keramike12_hModerna tuš kabina salon-keramike13_hHigh tech tuš kabina

 

Nudimo kade, tuš kade i tuš kabine prilagođene različitim željama i potrebama kupaca visoke kvalitete materijala i dizajnerskih rješenja, slijedeći misao da kade i tuš kade trebaju biti praktične, lagane za održavanje, dugotrajne u svom postojanju, te, ne manje važno, ergonomske i funkcionalne, jer u svakodnevnoj uporabi funkcionalnost ima odlučujuću ulogu. Stoga u ponudi imamo kutne, šesterokutne, osmerokutne, ovalne, oblika tijela i kade za male prostore, te hidromasažne kade i hidromasažne tuš kabine marke Titan i Aquaestil u različitim izvedbama dimenzija i mogućnostima montaže.

 

Paravani za kadu marke Titan ili Aquaestil nude fleksibilnost i komociju pri tuširanju u kadi. Nudimo niz praktičnih i lijepih modela koji su zahvaljujući tehničkim finesama u kreiranju i izvedbi lake za održavanje.